DELA
Foto: Jonas Edsvik

Daniel Norrmén förlänger med IFK

FOTBOLL. Daniel Norrmén fortsätter i sin roll som assisterande tränare för ligalaget IFK Mariehamn.
Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.
– Det är riktigt värdefullt att vi kommit överens om en fortsättning med Daniel, säger klubbdirektör Peter Mattsson.

IFK Mariehamn och Daniel Norrmén har kommit överens om en fortsättning. Det nya avtalet gäller till och med kommande säsong.
– Vi vill jobba med kontinuitet och kan se att när vi gjort det så skapar vi sportsliga framgångar. Cupguldet 2015 och ligaguldet 2016 var resultatet av kontinuitet i spelartruppen och delvis i tränarstaben. Därför är jag mycket glad över att Daniel väljer att fortsätta i sin roll som assisterande tränare också nu med en ny huvudtränare i form av Lukas Syberyjski, säger klubbdirektör Peter Mattsson i pressmeddelandet och fortsätter:
– Daniel kommer att bidra med mycket kunskap om vår spelartrupp men också om motståndarna och om Veikkausligan och det hjälper Lukas mycket i hans nya roll i IFK. Det är riktigt värdefullt att vi kommit överens om en fortsättning med Daniel.
44-åringen har varit assisterande tränare i ligalaget under fyra säsonger och innan det tränade han damlaget IFK Mariehamn. Som spelare hann Daniel Norrmén göra sex säsonger i IFK Mariehamn, varav fyra i ligan (2005–2008). Totalt blev det 67 ligamatcher och fyra mål för mittfältaren.
I och med Daniel Norrmén består IFK:s tränarstab för 2020 tills vidare av Lukas Syberyjski (huvudtränare), Daniel Norrmén (assisterande tränare) och Johan Sundman (målvaktstränare).