DELA

Bekant brasiliansk anfallare till IFK Mariehamn – tränar med laget redan idag

Fotbollslaget IFK Mariehamn, har gjort klart med en ytterligare anfallsspelare. Detta efter att brasilianska Luis Felipe Queiroz Dos Santos och IFK nyligen kommit överens om ett 2-årsavtal, skriver laget i ett pressmeddelande idag tisdag.

”Den 21-årige Felipe är inte helt obekant för IFK Mariehamn då han 2020 var på provspel i klubben och deltog i två cupmatcher med laget. Den gången blev det ingen övergång till IFK Mariehamn men nu har parterna kommit överens om ett avtal för de kommande två säsongerna. Han kommer närmast från spel i Tapajos FC i Brasilien.” står det i pressmeddelandet.

– Felipe är en spelare som vi följt en tid och som utvecklats ytterligare sedan vi hade han på provspel här 2020. Han är snabb och bra i en mot en situationer. Vi kan använda honom på bägge kanter i ett tremannaanfall. Han har anlänt till Mariehamn och börjar träna redan idag med laget, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp