ÅU besegrade HPS

FOTBOLL. Åland United vann över HPS i ligacomebacken. Matchen slutade 3-1.

Första målet kom i samband med en straff i den 30:e minuten. Monica Hagström sköt straffen på HPS målvakt som lyckades boxa bort bollen. Returen kunde dock Sanni Ojanen sätta.

Tre minuter senare skulle HPS få till en kvittering, men bara en minut efter det kunde ÅU återta ledningen genom Jacqueline Hand. I den 42:a minuten utökade Monica Hagström till 3-1 för ÅU, vilket även blev slutresultatet.

Dana Leskinen, som var borta i början av säsongen med en stressfraktur i foten fick en hård smäll i första halvlek och fick föras till sjukhus med ambulans. Hur illa skadan är vet man ännu inte.