Äntligen hemmaseger för IFK

FINSKA CUPEN

IFK MARIEHAMN 2
FC INTER 1

FOTBOLL. IFK Mariehamn är vidare till semifinal i Finska cupen. Det står klart efter att man besegrad FC Inter med 2–1 hemma på Wiklöf Holding Arena i kväll.
IFK Mariehamn vände ett underläge till seger på WHA i kväll. Efter att Inter varit det bättre laget i första halvlek och gjort ett mål genom Daniel Osinachi redan i den tionde matchminuten kom IFK in som ett nytt lag i andra halvlek. Efter 59 sekunder gjorde Mikko Paatelainen, inbytt i halvtid, 1–1 och sedan fortsatte IFK rada upp chans på chans. I den 84:e minuten fick man utdelning när tvåan äntligen satt bakom Inters målvakt. Sasha Anttilainen slog en hörna, Wilhelm Ingves nickade ner den och Médoune Gueye gjorde målet med en fantastisk cykelspark.