”Allu” klackade IFK vidare i cupen

FOTBOLL. IFK Mariehamn vann mot FC Inter och vinner därmed gruppen i Finlands cup. Nu väntar kvartsfinal.
– Skönt, så klart. Och helt rättvist då vi var bättre, säger matchens enda målskytt Aleksei Kangaskolkka.

FC Inter förde spelet men det var IFK Mariehamn som skapade lägena. Efter en händelsefattig första halvlek behövde IFK knappa minuten på sig att göra 1-0 i andra. Brian Span med inspelet och Aleksei Kangaskolkka med klacken, som gick förbi FC Inter-målvakten Henrik Moisander och in i mål.
IFK hade också flera möjligheter att göra 2-0 än FC Inter hade för att göra 1-1. Men fler mål blev det inte och slutresultatet skrevs till 1-0, vilket innebär att IFK vinner gruppen och avancerar till kvartsfinal i Finlands cup.