Åland United förlorade premiären

FOTBOLL. Åland United premiärspelade i årets damliga mot HJK i Helsingfors i söndags. Matchen slutade med förlust, 1–2. Adelina Engman gjorde ÅU:s mål.
Premiär i Damligan och Åland United åkte till Talihallen i Helsingfors för att ställas mot fjolårstvåorna HJK. Åland United startade matchen på ett utmärkt sätt då Adelina Engman gav laget ledningen redan i den sjätte minuten.
Ledningen höll i sig ända till den 76:e minuten då Sini Ihamäki kvitterade. Bara sex minuter senare tog HJK ledningen genom Sini Vehviläinen, 2–1 till hemmalaget, ett resultat som stod sig matchen ut.

Så spelade ÅU: Maria Rönnbäck – Janelle Cordia, Karolin Pettersson, Pille Raadik, Maryette Karring (Elisabeth Ruberry, 86:e) – Rachel Watkins (Lisa Klingberg, 86:e), Emma Liljegren, Maiju Ruotsalainen, Tanja Petäjä – Felicia Schroeder (Anna Eriksson, 70:e), Adelina Engman.