DELA

90 miljoner i potten när V75 körs i morgon

TRAV. En ensam vinnare kan ta hem 90 miljoner kronor när V75:an avgörs på Solvalla i morgon.
Ge dig in i jakten på miljonerna du också genom att delta i Nya Ålands tävling.
Ingen lyckades pricka in sju rätt i lördagens V75-omgång på Åbytravet. Därmed flyttades 68 miljoner över till onsdagens extrainsatta V75-omgång på Solvalla. Nu har en ensam vinnare chans att vinna en superjackpot på 90 miljoner kronor.
– Superjackpot är ett gammalt begrepp som vi har då en dubbeljackpot går vidare. Enligt våra uträkningar kan en ensam vinnare ta hem 90 miljoner kronor på onsdag. Alltså dubbelt så mycket som det tidigare vinstrekordet på trav i Sverige som ligger på 47 miljoner kronor, säger ATG:s pr-chef Hasse Svennehed.

Du kan vinna
Enligt ATG talar mycket för att det blir en stor utdelning på onsdag. Omgången är öppen och några riktigt solklara favoriter finns inte bland hästarna.
Nya Åland ger nu dig chansen att tävla om miljonerna. Genom att svara rätt på vår travfråga är du med i utlottningen av ett spelsystem. Det enda du behöver göra är att messa in ditt svar senast klockan 12.00 i dag onsdag.
Frågan du ska svara på lyder som följande:

Vilken är Ålands hittills mest framgångsrika travhäst?
1) Davidov
X) Indian Silver
2) Bang In Line

Skicka ett meddelande med VINN TRAV och det alternativ du väljer till telefonnummer 173521. Meddelandet kostar 0,60 euro. Exempel: VINN TRAV 2. Observera att du ska använda stora bokstäver!

malin.lundberg@nyan.ax