DELA
Foto: wisswellness.comTÄVLANDE Kändisen Alexandra Bring tävlar ikväll i Gladiatorerna, där hon handleds och peppas av ålänningen Sara Wiss.

Ålänning tog hem segern i Gladiatorerna

Ålänningen Sara Wiss tog hem segern åt sitt ”lag” i premiären av Gladiatorerna. Lördagskvällens program var ett kändisspecialprogram.  Sara Wiss, numera bosatt i Sverige där hon jobbar som personlig tränare,  var med genom att träna en av de tävlande nämligen bloggaren och träningsprofilen Alexandra Bring. Hon mötte fotbollsveteranen Malin Moström.

Reglerna tillät att de tävlandes coach fick kliva in och tävla i stället för den ordinarie deltagaren. Alexandra Bring kände av en skada och Sara Wiss fick kliva in och bland annat köra den sista och avgörande hinderbanan. Denna vann hon överlägset, vilket gjorde att team Alexandra vann hela tävlingen.

”Jag fick äran att vara på plats för att coacha Alexandra genom de tuffa grenarna. Alla kändisar får dessutom använda deras coach i en utav grenarna om de vill, så allt kan hända i programmet”, skrev Sara Wiss på sin hemsida innan programmet.