DELA
Foto: PRIVAT

Vattensportföretag fortsätter med reducerad verksamhet

I somras totalförstördes hans bastu och SPA-anläggning vid en brand.

Nu har Patrik Larsson, ägare till Larssons vattensport i Saltvik Kroklund, bestämt sig för att driva företaget vidare med reducerad verksamhet.

Patrik Larsson, som äger och driver Larssons vattensport i Saltvik Kroklund, kommer aldrig att glömma VM finalen i fotboll den 15 juli i år. Det var kvällen när en brand ödelade större delen av hans företags fristående bastu invid Ödkarbyviken och samtidigt skadade hans SPA-anläggning.

Kvart över åtta på söndagskvällen larmades brandkåren och när de kom till platsen möttes de av en fullt utvecklad brand. Bastubyggnaden gick inte att rädda.

– Allt har en början och allt har ett slut, det här innebär troligen slutet för mitt företag, sade Patrik Larsson till Nya Åland efter branden.

Vad som orsakade branden har Patrik Larsson ännu inte fått veta. Viss ersättning har betalats ut till honom från hans försäkringsbolag, framför allt för elektronik och lösa inventarier.

Men på grund av ett misstag han gjorde när han tecknade premien, täcks inte alla hans skador av försäkringspremien.

Som en konsekvens av den uteblivna försäkringsersättningen kommer Larssons vattensport att drivas vidare med reducerad omfattning.

Läs mer i onsdagens Nya Åland!