DELA
Foto: Jonas Edsvik

Tävla om lyxig farsdagsgåva

Alla behöver avkoppling i vardagen och förtjänar att bli ompysslade. Nya Åland ordnar därför en farsdagstävling där vinnaren får en avslappnande spabehandling hos Mjuk och Len.

Nominera din pappa, farfar eller morfar eller varför inte farbror senast den 8 november.
– Trenden är att män mer och mer vill ta hand om sig själva, säger Jannica Andreuzza butikschef på Mjuk och Len.

Sedan de flyttade in i sin nya lokal har de haft en så kallad ”gentlemens corner” med produkter för män. Där finns allt från hårvård, parfymer och grooming produkter för skägget.

Tidigare har mycket av spa-upplevelser och hudvårdsprodukter fokuserat på kvinnor men nuförtiden kommer det mer och mer som är anpassat och utformade för män.

– Männen behöver också avkoppling, säger Jannica Andreuzza.

Den som vinner tävlingen får en gentlemens kur hos Mjuk och Len. Den innehåller en stärkande saltskrubb med eukalyptusolja och ett terapeutiskt bad. Behandlingen avslutas med massage och eteriska oljor.

Så här gör du för att nominera någon till tävlingen:

Skriv till oss och berätta varför just din pappa/morfar/farfar/farbror/morbror eller liknande är så bra och förtjänar omtanke i form av en spabehandling hos Mjuk och len. Bifoga helst en bild tillsammans med motiveringen.

Uppge namn och kontaktuppgifter både till den nominerade och den som lämnat in nomineringen.

E-posta till tavling@nyan.ax eller posta till Pb 21,22100 Mariehamn.

Bidragen kan också lämnas till redaktionen på Norra Esplanadgatan 1. Välkommen in till redaktionen under kontorstid eller lämna ett brev i vår postlåda precis vid ingången. Senast 8 november måste vi ha ditt brev eller e-post.

Nya Åland publicerar namn och motivering på alla nominerade fredagen före farsdag oavsett vem som vinner.

Vinnaren kontaktas personligen och Nyan kommer att vara med och göra ett reportage om vinnaren.