DELA

Ta en dubbelselfie – vinn övernattning på hotell

I år har vi ett extra fint erbjudande för dig och din älskling inför alla hjärtans dag.

Ta en selfie med någon du älskar högt och delta i utlottningen av ett helt alla-hjärtans-paket på hotell. Du kan vinna en trerätters middag, bastu, övernattning och Ålandsfrukost.
Allt du behöver göra är att ta en selfie med din älskling och sända in den till oss. Din älskling behöver inte vara just din partner; det kan vara en kusin eller en mormor eller ett kärt barn.

Huvudsaken är att vi får dig och en älskling på bild. Bilden sänds till tavling@nyan.ax.

Berätta lite

Sänd med information om vem du är som tagit bilden och också vem som är din älskling. Någon rad om vad du tycker om älsklingen eller hur ni träffats är alltid roligt att få ta del av.

Du har god tid på dig. Bilden måste ha nått oss senast måndagen den 12 februari klockan 12.00. Vinnaren presenteras dagen före alla hjärtans dag, tisdagen den 13 februari.

Nya Åland kan inte lova att publicera alla bilder i papperstidningen, om det kommer in många bilder publiceras de i stället i ett digitalt bildspel.

Varje tävlande får bara delta med en bild. Och det måste inte vara älsklingen som kommer med till hotellet, vem som får följa med bestämmer vinnare på egen hand.

Vinnaren lottas

Bland bilderna utlottas ett riktigt fint pris. Detta är alltså inte en tävling om snyggaste eller roligaste bilden utan bland de inlämnade bidraget dras en vinnare. Dragningen sker på Nya Ålands redaktion.

Priset är av verklig höjdarklass.

Vinnaren får ett alla-hjärtans-paket på hotell Arkipelag för två personer. Priset innefattar en trerätters middag på restaurang Oliven, kvällsbastu med pool, en natt i dubbelrum med balkong och utsikt över Slemmern och så som pricken över i – en Ålandsfrukost morgonen därpå.

Priset får du lösa ut fram till den 3 mars, väljer ni att komma och bo på Arken en fredag eller lördag ingår dessutom fri entré till nattklubben.

Kom ihåg mailen:
tavling@nyan.ax

Lycka till!