DELA
Foto: Rasmus Olin

Stökig lördag för polisen

Flera fall av misshandel och fylla fick polisen att rycka ut under lördagen.
Under lördagen misshandlades tre personer. Två av personerna fick knytnävsslag i ansiktet så att det började blöda medan en person klarade sig undan utan synliga skador. Alla tre misshandlades av samma person. Polisen utreder nu ärendet.

En barnskyddsanmälan skriven efter att polisen omhändertagit en berusad 17-åring under lördagsnatten. 17-åringen ville ta sig in på Arken vid 5-tiden på morgonen. Eftersom personen vägrade lämna platsen var polisen tvungen att hämta in denne till polisstationen där personen hämtades av föräldrarna.

En festlokal tömdes efter att minderåriga ertappats med alkohol. Under lördagen kom det in en polisanmälan om en fest ungdomsfest med alkohol där det förmodades finnas minderåriga. När polisen kom till platsen bad man alla objudna gäster under 18 att lämna festen. Eftersom några minderåriga valde att återvända till festen var polisen tvugna att tömma hela lokalen och stänga festen.

Det anmäldes även om en sovande person i en trappuppgång i Västernäs i Mariehamn. Polisen hittade personen och hjälpte denne på rätt.

Polisutredning är inledd efter att en person misstänks ha kastat in en sten genom ett dörrfönster på en fastighet i Mariehamn. (JJ)