Webb-tv: Höjdpunkterna från IFK-SJK (0-3)

FOTBOLL. IFK Mariehamn är inte längre obesegrat på hemmaplan i Veikkausligan.

Serietvåan SJK vann med 3-0 på WHA under onsdagskvällen.

Här hittar ni alla målen och höjdpunkterna från matchen.

Trots en mer än skadefylld vår har IFK Mariehamn gjort en strålande inledning på ligaspelet och var inför onsdagens tungsviktsmöte med SJK trea i tabellen.

Men det var tvåan SJK som tog kommandot på WHA och ägde det mesta av spelet under första halvlek. Chanserna var dock få åt båda håll där Akseli Pelvas testade Otso Virtanen vid ett par tillfällen, men där IFK hade en jättechans efter en halvtimme när Dever Orgill nickade strax utanför på en Duarte Tammilehto-frispark.

Men SJK fick sista ordet innan paus när Ariel Ngueukam fick bollen i straffområdet och placerade in 1-0.

SJK behöll taktpinnen även efter paus och IFK hade svårt att skapa några heta chanser.

En fick man dock när inbytte Josef Ibrahim drog till från 20 meter med ett jätteskott som skapade kalabalik i SJK:s straffområde efter dryga timmen.

Men i stället kunde SJK öka på sin ledning till 2-0 i den 83:e minuten när Akseli Pelvas satte sin straff.

Och av bara farten kontrade Pelvas in 3-0-målet fyra minuter senare.