DELA
Foto: Jonas Edsvik

Sims börjar på Lotteriinspektionen

Pafs kommunikationsdirektör Anders Sims blir kommunikationschef på Lotteriinspektionen i Sverige. Han tillträder tjänsten den första september.

Anders Sims meddelade i våras att han efter tio år lämnar Paf. Nu är det klart vilket som blir hans nästa jobb. Han blir kommunikationschef på Lotteriinspektionen.

– Bland många kompetenta sökande valde vi Anders då han har bred erfarenhet av kommunikationsområdet. Dessutom har han de personliga egenskaper som krävs för att vara med och leda en organisation i förändring, säger Lotteriinspektionens generaldirektör Camilla Rosenberg på myndighetens hemsida.

– Ansvarsfullt spelande har under många år varit centralt i mitt arbete. Att nu få ta nästa steg och från myndighetshåll verka för en sund och säker spelmarknad känns både roligt och meningsfullt. Tack vare den nya spellagstiftningen, som träder i kraft den 1 januari 2019, har vi mycket goda förutsättningar att forma en spelmarknad med mindre risker för konsumenterna, säger Anders Sims, enligt hemsidan.