DELA
Foto: Jonas Edsvik

Polisen utreder misshandel

Polisen hade en hel del att göra natten till söndagen.
Det här rapporterar man bland annat om :

Anmäldes om 2 hästar som var på vägen i Jomala och innan polisen hann till platsen fick anmälaren tag i ägaren till hästarna.

Fortkörning på Hammarlandsvägen i 117 km/h där högsta tillåtna hastigheten är 90 km/h, föraren delgavs böter för äventyrande av trafiksäkerheten.

Framförde fordonet längs med Godbyvägen som hade obetald fordonsskatt, föraren delgavs böter förfordonsskatteförseelse.

Störande musik från en fest i Jomala, patrullen samtalade med ägaren som sänkte ljudet.

Fortkörning på Lemlandsvägen i Mariehamn i 68 km/h där högsta tillåtna hastigheten är 50 km/h, delgavs böter för trafikförseelse.

Anmäldes om en pågående misshandel mellan ett par i en båt i Mariehamn. De grälade högljutt och den ena parten kastade något i vattnet varpå den andra slog med åran över dennes arm, polisen utreder.

Anmäldes om en skadegörelse i Sund. Patrullen kunde konstatera att de var inbuktningar i huven på fordonet, polisen utreder.

Anmäldes om att en person sov på en gräsmatta i södra delen av Mariehamn, patrullen väckte upp personen och denna kunde ta sig hem själv.

Anmäldes om att det är ett gäng runt en bil och ingen är i körskick, när patrullen kom till platsen satt alla i bilen och föraren blåste i polisens alkometer 0,00.

Anmäldes om en berusad person som låg på en gräsmatta i Mariehamn, denna hade flera vänner som tog hand om den berusade personen.