DELA
Foto: Stefan Öhberg

Polisen efterlyser vittnen

En man i 50-årsåldern har anmält till polisen att en okänd man angrep honom när han var på väg mot centrum från Arkipelag vid ettiden senaste natt.
Mannen har berättat att han, när han var på väg från krogen, hade blivit stoppad av en person som betedde sig aggressivt, knuffade honom och anklagade honom för olika saker.

Mannen försökte ta sig bort men efter en stund hade angriparen hunnit i kapp och sparkat honom i ryggen så att han föll. Han fick bland annat ett sår i ögonbrynet och ont i armen men lyckades ta sig upp och sprang till hotell Pommern (bilden).

Polisen meddelar att en utredning har inletts och att gärningsmannen i det här skedet är okänd. Enligt anmälaren är mannen i 20-25-årsåldern. När misshandeln skedde var han klädd i ljus skjorta och mörka byxor. Han talade svenska.

Polisen vill att vittnen eller andra som vet något om händelsen tar kontakt på telefon under söndagen fram till kl 19 på nummer 040 8479550 och under veckan som kommer till anmälningsmottagningen på nummer 018 527117.