DELA
Foto: Stefan Öhberg

Polisen avslöjade trafikförbrytare

Polisen meddelar att man under torsdagen och natten till fredagen har övervakat trafiken och uppdagade flera trafikbrott:

En bilist i Sund körde 67 km/h på en 50-väg och fick böter. I Sund upptäckte man också en förseelse mot bestämmelserna om transport av farliga ämnen. Man utreder ärendet.

En trafikförseelse begicks även i Lemland, då ett fordon med körförbud framfördes. Körförbudet berodde på att fordonet ej var besiktat. Föraren delgavs böter.

Också i Jomala kördes fordon med körförbud och dessutom togs en trafikant på bar gärning med att framföra sitt fordon i 59 km/h på 40-väg, med böter som följd.

Slutligen meddelar polisen att trafiksäkerheten äventyrats i Finström genom att föraren till ett fordon underlåtit att iaktta trafikmärket ”Obligatoriskt att stanna”. Böter vankades för äventyraren. (mh)

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp