DELA
Foto: Paf

Paf prisat för ”största framsteget”

Att jobba på Paf är inspirerande. Det anser det marknadsledande personalundersökningsföretaget Corporate Spirit Ltd, som har gett det åländska företaget utmärkelsen ”Det största framsteget”, samt utsett Paf till en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland.

– Det här känns otroligt bra! Å hela personalens vägnar känner jag mig både stolt och ödmjuk. Det här är ett erkännande som alla Paf:s anställda har bidragit till, säger vice vd Daniela Johansson i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen “Det största framsteget” bottnar i att företaget gjort den bästa förbättringen av resultatet i sin personalundersökning i jämförelse med föregående år. Att Paf dessutom har fått epitetet som en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser beror på att företaget har investerat i organisationsutvecklingen genom att lyssna på sin personal.

– I grunden beror det här goda resultatet på ett pågående arbete under en längre tid. Vårt mål är att personalundersökningen ska leda till förbättrande åtgärder på alla nivåer i organisationen, med syftet att skapa engagemang, säger Daniela Johansson.

Prisceremonin ”Finlands mest inspirerande arbetsplatser 2018” ägde rum i Helsingfors på tisdagen. I Corporate Spirits undersökning deltar hundratals företag och organisationer, vilka innefattar tiotusentals anställda.