DELA

Missa inte vår farsdagstävling

På söndag är det fars dag och vi på Nyan vill uppmärksamma alla fina fäder och se er på bild.

Skicka in ditt bidrag till Nya Åland senast i morgon, torsdag, och tävla om en tårta.
I år infaller fars dag på söndag, den 11 november.

Tävla om en fin tårta genom att skicka in en bild på dig och din pappa, farfar, morfar eller annan fadersfigur du vill hylla.

Fäder får också skicka in bilder på sig och sitt barn. Bilden behöver inte vara nytagen och det går även bra att delta med pappersbilder, bara vi har dem hos oss senast torsdag klockan 11.

Glöm inte att skriva namn och bostadsort på bildens huvudfigur, alltså pappan, samt namnen på alla andra som syns på bilden.

Gärna får du berätta var fotot är taget och om det är i något speciellt sammanhang. Glöm inte heller bort att ange fotografens namn och telefonnummer dit vi kan ringa om det blir just du som blir vinnaren.

Varje tävlande får delta med endast ett bidrag. Vi vill ha materialet senast torsdagen den 8 november klockan 11. Skicka din bild med information till: tavling@nyan.ax eller till Nya Åland PB 21, 22101 Mariehamn.

Vinnaren, och eventuellt flera bilder, presenterar vi i fredagens Nya Åland. Övriga bidrag publicerar vi även i söndagens Nya Åland – på självaste fars dag.

Lycka till!