DELA
Vem döljer sig under luvan eller bakom skägget? Alla dagar fram till jul finns en tomtekändis i Nyans Julkalender 2023.

Missa inte starten imorgon: Vilken åländsk kändis är dagens tomte?

Imorgon, 1 december, rivstartar Nya Ålands julkalender 2023.

I år bjuder vi in till tomtejakt bland åländska kändisar.

Årets julkalender med Nya Åland är en tävling. Varje tidningsdag fram till jul publicerar vi en bild på en åländsk lokalkändis förklädd till tomte.

Uppdraget blir att lista ut vem som döljer sig bakom skägget, eller under luvan (eller vissa dagar både och). En liten ledtråd följer med varje lucka också, om det blir för knepigt att känna igen kändisen bara utgående från en bild.

Häng med varje dag

Julkalendern består av totalt 19 luckor för dig som läser Nya Åland digitalt och 15 luckor för dig som läser papperstidningen, då det finns en lucka i varje digital lördagstidning. Oberoende av hur du läser har du samma chans att vara med. Och du får lämna in båda rader om du vill, alltså både en rad med 15 namn och en rad med 19.

Det gäller alltså att hänga med och läsa tidningen varje dag, men missar du något nummer så hittar du alltid tidigare tidningar i arkivet på både hemsida www.nyan.ax och i Nya Åland-appen.

Du tävlar såklart om äran av att vara ”Ålands bästa kändiskännare”, men även om fina priser.

Stort lycka till!

Delta så här

Klura ut vem som döljer sig bakom skägget och/eller under luvan på fotografiet som publiceras i Nya Åland.

Kalendern innehåller 19 luckor för dig som digitaltidningen och 15 luckor för dig som läser som papperstidning. Det finns alltid en lucka i varje digital lördagstidning också.

Skicka in den ifyllda talongen (som fanns i onsdagens och finns i morgondagens tidning) senast 3 januari 2023. Posta till Nya Åland, pb 21, 22101 Mariehamn eller lämna svaret i postlådan på Norra Esplanadgatan 1.

Det går även bra att maila in en bild av talongen, eller en lista med alla kändistomtar till redaktion@nyan.ax senast den 3 januari. Uppge alltid dina kontaktuppgifter.