DELA

Mathilda och Gustav vinnare i alla hjärtans dags-tävling

Nu är vinnarna i Nyans alla hjärtans dags-tävling korad. Mathilda och Gustav Engström i Jomala vinner en romantisk middag på Compagniet.

Alla hjärtans dags-tävlingen gick i år ut på att man skulle skicka in sin kärlekshistoria till oss på Nya Åland. Många kärlekspar skrev och berättade hur det gick till när de träffades. För en del var det kärlek vid första ögonkastet, för andra tog kärleken tid på sig. Några har träffats via dejtingtjänster som Badoo och Tinder, andra genom gemensamma vänner.

En av de som skickade in sin kärlekshistoria är Mathilda Engström. Hon, bördig från Borås, och Gustav, bördig från Göteborg, träffades genom gemensamma vänner och blev kompisar.

– Han var en av mina allra bästa vänner, säger Mathilda.

När Gustav flyttade till Åland reste Mathilda för att hälsa på honom. Vänskapen utvecklades med åren till något mer. Sedan sex år tillbaka bor också Mathilda på Åland och hon och Gustav är ett par. I dag är de gifta, bor i Jomala och har tre barn tillsammans.

Mathilda beskriver Gustav så här:

– Han är snäll, stabil och rolig.

Trerätters middag

Priset som Mathilda och Gustav Engström vinner är en romantisk trerätters middag på mysiga innestället Compagniet.

– Tack, vad roligt! säger Mathilda.

Tävlingsvinnaren utsågs genom en dragning på Nya Ålands redaktion.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp