DELA

Vi är inte knäckta

– Det är det enorma stödet från vänner, kunder och många, många andra som gett oss kraft att fortsätta, säger Wirakarn Jordan som nu åter öppnat Wirrans restaurang i Godby.
Det var ingen större rusning ännu i går vid 12-tiden till Wirrans lunchbuffé men Wirakarn Jordan tror att de flesta ännu inte vet om att restaurangen nu är öppen igen. Från 10.30 till 13.30 serveras lunchbuffé och mellan 16 och 20 är det kvällsöppet med vanliga menyn.
– Visst är det lite spännande, men den respons vi fått är helt och hållet positiv och det är många som frågat när vi ska öppna igen.
En kund, som vill vara anonym, är mycket glad över att restaurangen öppnat igen. Han har kört ut från Mariehamn på lunchrasten och säger att det nog blir flera turer ut till Godby nu då restaurangen i stan inte är öppen.


Stort stöd
Blommor, brev och besök har strömmat till familjen Jordan sedan de släpptes ur häktet i slutet av juli.
– Vi vill verkligen tacka för allt stöd vi fått. Vi är inte knäckta som vissa kanske skulle vilja, säger en synbart rörd Wirakarn.
Tre av dem som jobbade på restaurangen innan hela människohandelshärvan drogs igång är nu tillbaka och glada över att få jobba igen. Tre nya har anställts och dessutom jobbar Wirakarn själv.
Läs mer i papperstidningen!

Anne Sjökvist