DELA

Träffpunkt ungdom söker styrelsemedlemmar

I samband med årsmötet den 14 oktober lämnar flera medlemmar i Träffpunkt ungdom sina styrelseuppdrag. Däribland ordföranden Jessy Hartvik.
– Nu är det dags för nya generationer med nya idéer att utveckla verksamheten, säger hon.
Efter några turbulenta år står Träffpunkt ungdom på stadig mark igen. Föreningen, som 2009 stod utan sin anrika lokal Bastun, som dragits med ekonomiska problem och som fått strida med staden gällande hyresnivån, har i dag en stabil ekonomi och en väl fungerande verksamhet. Då tycker Hartvik att det är dags att lämna över stafettpinnen till nya krafter.
– Jag har varit med och räddat Bastun två gånger sedan 2009, jag känner att jag kan stiga åt sidan med ganska gott samvete nu. Vi som väljer att inte kandidera för val nu i höst vill att nya generationer med nya idéer ska utveckla verksamheten vidare.
Hartvik lovar att de gamla styrelsemedlemmarna finns kvar som stöd.
– Vi finns kvar för konsultation. Och hela styrelsen byts inte ut, några gamla ställer upp för val igen.
Den som vill ställa upp i Träffpunkt ungdoms styrelseval kan kontakta Jessy Hartvik i förväg på facebook eller genom ett mail till bastuniter@gmail.com, eller så dyker man helt enkelt upp på årsmötet den 14 oktober klockan 19.00 på Bastun. Platser som behöver fyllas är exempelvis ordförandeposten, vice ordförande, kassör, bandbokare och utskänkningsansvarig.
Läs mer i papperstidningen!

Malin Lundberg