DELA

Thomas Lundberg ny vd på Crosskey

Thomas Lundberg har utsetts till ny vd i Ålandsbankens helägda dotterbolag Crosskey Banking Solutions.
Det här berättar Ålandsbanken i ett börsmeddelande.
Lundberg tillträder sin nya befattning den 1 april 2012 . Han efterträder Carita Weiss som varit vd sedan 2008 och som har valt att lämna företaget.
”Carita Weiss lämnar Crosskey på egen begäran och kommer att vara kvar i företaget tills Thomas Lundberg kommit in i verksamheten så övergången blir så smidig som möjligt.” står det i meddelandet.
Crosskey är ett bolag levererar it-lösningar till finanssektorn.

Thomas Lundberg har jobbat på Paf sedan sex år. De senaste tre åren har han varit ansvarig för affärsområdet paf.com, vilket betyder Pafs spel på internet. I höstas utsågs han också till vice vd.

-Men erbjudandet jag fick från Ålandsbanken-koncernen var oerhört intressant för mig. Jag tycker timingen at byta är bra med tanke på att vi har svängt Pafs siffror och tillväxten fortsätter. Jag är tacksam för att jag har fått sex utvecklande år tillsammans med inspirerande människor på Paf, säger Lundberg i ett pressmeddelande från Paf.

 

Anders Wiklund, som arbetar som chef för Pafs avdelningConsumer Experience, har utsetts att ta över Lundbergs tjänst vid Paf.

Läs mer i morgondagens Nyan.

Anna Björkroos

anna.bjorkroos@nyan.ax