DELA

Tekniskt fel drabbade Pafs spelare på nätet

Några vann mera än de skulle och andra förlorade mer då Pafs spel Lucky Star började följa sina egna regler och inte spelbolagets.
Att vinsterna på grund av det tekniska felet inte delades ut har lett till knorr i riket.
Under rubriken ”Vinster på tiotusentals euro delades aldrig ut” skriver den finska kvällstidningen Iltalehti om hur spelare snuvats på sina vinster på grund av ett tekniskt fel hos Paf.
De som vann kunde lätt få in pengar på sitt spelkonto men så småningom kom ett e-brev från Paf som förklarade att kontot nollställts på grund av ett tekniskt fel.
Enligt en kvinna som Iltalehti har pratat med innebar brevet en stor besvikelse eftersom hon trodde att hon vunnit 5.900 euro.

Allmänna villkor
Pafs direktör Thomas Lundberg har full förståelse för att kunder kan ha blivit besvikna men spelbolagets principer är klara:
– Ingen skall vinna, varken kunderna eller Paf, och ingen skall förlora för ett tekniskt fel, betonar Lundberg.
Bakom de tekniska problemen ligger en felkonfigurering som ledde till att vinsteffekten i ett bonusspel i anslutning till Lucky Star påverkades.
Felet upptäcktes natten mellan torsdag och fredag och tidigt fredag morgon stängdes spelet av. Under helgen utredde Paf konsekvenserna.
Läs mer i papperstidningen!

Titte Törnroth-Sarkkinen