DELA

Stefan Norrgrann vd på Åland 24

Till slutet av nästa år kommer Nya Ålands vd Stefan Norrgrann att jobba som vd på tv-kanalen Åland 24.
– Åland 24 har stor utvecklingspotential och är viktig för Nya Åland som är största enskilda ägare. Då tidningen nu går bra så känns det rätt att jag tar chansen att under en tid att ägna all min kraft åt Åland 24, säger Stefan Norrgrann, som fortsättningsvis kommer att ha sin bas i tidningshuset i Dalbo men nu alltså flyttar sitt kontor till tv-redaktionens sida.

Flyttade
Åland 24 har utvecklats år för år och var inne i en positiv trend under vintern och våren när tidigare tv-chefen kände sig tvungen att återflytta till Sverige.
– Det behövs en driftig person som leder bolaget framåt och förverkligar alla idéer som finns och den personen har vi i Stefan Norrgrann så jag är mycket glad att vi får den här lösningen, säger Stefan Rumander, styrelseordförande i Åland 24.

Bladh tar över så länge
Lösningen är till slutet av år 2012 då situationen igen ska utvärderas. Under Stefan Norrgranns tillfälliga frånvaro från Nya Åland övertar Jonas Bladh vd:s uppgifter vid sidan av sin roll som chefredaktör.
– Åland 24 är en viktig pusselbit för framtidens Nya Ålands Tidningsaktiebolag. Att vi sätter dit vår bästa kommersiella kraft i form av Stefan Norrgrann känns rätt nu när tidningen går bra, säger Jarl Danielsson, styrelseordförande i Nya Ålands tidningsaktiebolag.

Anna Björkroos

anna.bjorkroos@nyan.ax