DELA

Polishusbygget igång på måndag

– Ursäkta oredan – vi bygger om!
Det hälsar polisen inför byggstart på Strandgatan 27 på måndag.
I praktiken betyder det att huvudentrén till polishuset är stängd och att alla besök bör avtalas på förhand då man också får information om hur tar sig in via Servicegatan. Delar av verksamheten, bland annat tillståndssektorn, har redan flyttat till nya tillfälliga lokaler på Strandgatan 23.
Anmälningsmottagningens telefonnummer 527 117 blir kvar och polisen påminner om att vissa anmälningar kan göras via nätet.
– Vi kommer från myndighetens sida göra vårt yttersta för att våra kunder i så liten utsträckning som möjligt skall påverkas av de störningar bygget kan förväntas medföra, skriver polisen.
– Från myndighetens sida har vi nog aldrig tidigare sett så mycket fram emot hösten som vi gör nu! (och vi har inte ens kommit till sommaren!). Även om vi är ivriga på att få inviga de nya lokalerna får vi precis som alla andra ge oss till tåls ännu en tid. Vi utrustar oss därför med en extra portion tålamod under byggtiden och bereder oss på att få möta hösten – och våra kunder – i nya fräscha lokaler.
Den 15 september skall bygget vara klart. (tt-s)