DELA

Nya Åland-appen är här!

Nu är den här – Nya Ålands app för Ipad och Iphone!
I den kan du läsa tidningen, se på dina lokala tv-program från Åland24 och hänga med i de senaste nyheterna från nyan.ax.
I dag lanserar Nya Åland den nya appen till Ipad och Iphone. I appen kan du förstås läsa tidningen Nya Åland, men den är också laddad med webb-tv-utsändningen av Åland24:s program och de senaste nyheterna från den här sajten.
– Kort sagt är det den enda app du behöver för att hålla koll på det som händer på Åland, säger Nya Ålands chefredaktör Jonas Bladh.
– När vi började arbetet med att ta fram appen var målsättningen att bjuda på lite mer än vad traditionella tidningsappar innehåller. Vi ville att alla våra tre ben – tidningen, webbsidan och tv-kanalen – skulle få plats. Och nu är den här.
Om du redan har en Ipad eller en Iphone finns appen att ladda ned i app store utan kostnad. Den första tidningen du laddar ned är gratis, därefter måste man lösa prenumeration eller köpa lösnummer. Alla som i dag har koder för att läsa e-nyan på nyan.ax kan också läsa tidningen i appen. Om du inte har koder till den går det bra att antingen lösa en prenumeration här på sajten (under prenumerera i flikarna ovan) eller kontakta prenumerationsavdelningen så hjälper de till (tfn 23 444).