DELA

Misshandlad av liftare

En man anmälde natten till torsdagen att han blivit misshandlad i sin bil av två berusade personer som han hade gett lift.
Polisen beskriver händelsen så här:
Mannen hade plockat upp två berusade män utanför Kino vid 3.30-tiden. Männen hade begärt skjuts och bilföraren hade börjat köra mot landsbygden. På vägen hade de två berusade männen börjat bråka med bilisten, som då beslöt att avbryta skjutsen och köra dem tillbaks till Mariehamn för att lämna av dem utanför Select. Utanför Select i Mariehamn hade männen misshandlat bilisten i bilen varefter de lämnat platsen. De inblandade känner inte varandra och har inte för närvarande kunnat identifieras.
Den misshandlade gick direkt till polishuset och anmälde händelsen varefter åkte till akuten för att få sina skador tillsedda.
Polisen begär nu tips från allmänheten.
– Om någon känner till något om denna händelse eller har observerat två män som antingen stigit in i en blå Honda Civic utanför Kino vid 3.30-tiden alternativt av den samma vid 4.00-tiden utanför Select får denne gärna höra av sig till polisen på telefonnummer 527 100.
Läs mer i papperstidningen! (ms)