DELA
Foto: PRIVAT

Kärleksvimmel inför Alla hjärtans dag

Familjemedlemmar, goda vänner och par.
Kärlek med många år på nacken och kärlek som är ny.
Så mycket känsla och glädje finns bland bilderna som skickats in till Nyans Alla hjärtans dag-tävling.

Skicka in en bild på dig och din älskling och du har chans att vinna ett lyxigt hotellpaket. Reglerna är såpass enkla – och vilket fint gensvar vi har fått.

På torsdag är det Alla hjärtans dag och vi bad er ta en bild på dig och den du håller kär och skicka in den till oss. Idag publicerar vi ett urval av bilderna som rullat in, men ännu finns chansen att delta. Deadline för tävlingen är i dag tisdag, klockan 12.

Skicka bilden till tavling@nyan.ax. Skriv vem du är och vem som är din älskling. Berätta lite om hur ni träffades eller varför du tycker om älsklingen. Vi behöver också kontaktuppgifter till dig som skickar in bilden så att vi kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren.

Vinnare på Alla hjärtans

Alla bilder publiceras i ett bildspel på nyan.ax och det vinnande bidraget presenteras på alla hjärtans dag den 14 februari. Vinnaren dras bland alla de prenumeranter som skickar in bidrag till tävlingen. Dragningen sker på Nya Ålands redaktion.

Priset är ett alla-hjärtans-paket på hotell Arkipelag för två personer. Övernattning i dubbelrum med sjöutsikt, kvällsbastu med pool och Ålandsfrukost för två personer morgonen därpå ingår i priset.

Priset får du lösa ut fram till den 16 mars.