DELA

Körde bil drogpåverkad

Under gårdagskvällen utförde polisen flera uppdrag. Bland assisterade de ambulanspersonal då en person skulle ha skurit sig själv. Polisen säkrade platsen så att ambulansen kunde göra sitt jobb. Lite senare kallades polisen till ett motionsspår i Jomala där ungdomar körde på ett störande sätt. Polisen berättar att de uppmanade ungdomarna att avbryta sin verksamhet och lämna platsen.

Klockan 20.40 anmälde en person att denne kände sig otrygg och rädd då en person befunnit sig utanför dennes bostad. När polisen kom till platsen hade personen avlägsnat sig.

Strax efter nio anmälde hemsjukvården oro över en person som inte gått att nå under hela dagen. Polisen bistod vårdarna att komma in i personens lägenhet. Det visade sig att personen mådde bra.

Klockan tio granskade polisen en färja tillsammans med gränsbevakningen och tullen. Klockan 22.40 såg en polispatrull ett fordon som väckte uppmärksamhet. Polisen misstänker att föraren körde påverkad av andra rusmedel än alkohol. Ärendet rubriceras som rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Senare på natten anmäldes om en person i Mariehamn som eventuellt tagit så mycket mediciner att denne riskerade förgiftning. Polisen hittade personen och kallade på ambulans.

 

1 KOMMENTAR

Comments are closed.