DELA
Foto: Rasmus Olin

Fananamma flyttar in i Naturbruksskolan

MOTION. Fananamma har hittat ny lokal. Den 31 oktober flyttar duon Fanny Lindström och Susanne Sirén in den gamla Naturbruksskolan.
– Vi är jätteglada. Det kommer att bli kanon, säger Susanne Sirén.

Susanne Sirén, en av två bakom livsstilskonceptet Fananamma, berättar för Nya Åland att Fananamma letat efter en ny lokal en längre tid sedan man vantrivts i Ålands Idrottscenter.
– Vi kände oss inte särskilt välkomna där, så att vi nu får flytta in i gamla Naturbruksskolan känns riktigt bra, säger Susanne Sirén och fortsätter:
– Lokalerna är i riktigt fint skick och tanken är att vi ska flytta in redan 31 oktober.

OPTIMISTISKA Duon bakom livsstilskonceptet Fananamma, Susanne Sivén och Fanny Lindström, flyttar in i den gamla naturbruksskolan vid Ålands Landsbygdscentrum.

Hyreskontraktet gäller tills vidare och enligt Susanne Sirén ser duon särskilt fram emot att nyttja det kök som ingår.
– Förutom gympasal får vi även tillgång till ett stort kök och en matsal, vilket gör att vi kan utveckla våra matlagningskurser ytterligare. Tidigare har vi inte haft en fast punkt utan hyrt in oss i olika kök.
Susanne Sirén berättar att Fananamma har många idéer på lager och att man ser på framtiden med tillförsikt.
– (skratt) De nya lokalerna har mycket potential och både jag och Fanny bubblar av idéer. Men vi tar en sak i taget. Nu ska vi först flytta in och sedan stadga oss. Det kommer att bli kanon.