DELA

Elva misshandelsfall under helgen

Polisens har haft en arbetsdryg helg och åtminstone elva misshandelsfall har registrerats.

Under natten till söndag grep polisen en person, misstänkt för misshandel och olaga hot, efter att denne slagit en ordningsvakt i ansiktet och hotat en annan till livet.

På en krog rök flera personer samman i ett slagsmål och enligt polisens uppgifter ska en person riktat knytnävsslag mot en annan persons huvud.

Samma natt fick polisen in en anmälan om våld i hemmet, en kvinna som under en längre tid ska ha misshandlats av sin man.

”Polisen informerade om brottsofferjouren samt upprättar en anmälan för utredning om flera fall av misshandel”, skriver polisen.

En kvinna ska i Ytternäs ha hoppat framför en bil som stannat varpå hon slitit upp dörren, bitit en passagerare i benet och sedan försvunnit ut i terrängen. Eftersökning med polis och ambulans resulterade i att kvinnan påträffades och greps. Sjukvården hanterade därefter ärendet.

I Hammarland avbröt polisen en ungdomsfest som spårat ur. En person fördes till sjukhus med ambulans.

Polisen stoppade en mopedbil som tre personer färdades i, vilket är en person för mycket enligt lagen. Mopedbilsföraren visade sig vara nästan rattfull.

”Är man under 18 år ska man inte berusa sig och polisen har upprättat en barnskyddsanmälan då föraren även är misstänkt för trafikförseelse”, skriver polisen.