DELA

Åländskt i kvällens The Voice of Finland

I kvällens avsnitt av sångtalangtävlingen The Voice of Finland på Nelonen intar Josefin Walk Stenman från Godby scenen.

”Man är aldrig för gammal för att våga kasta sig ut och prova något spännande, att följa en dröm. Jag försöker lära mina barn att allt är möjligt och att det viktigaste är att våga prova det man vill. Som ni vet gör barn inte som man säger, utan som man gör. Tune in 10.2 på Nelonen, så får ni se en mamma visa sina barn hur man kan följa sin dröm och ha jäkligt roligt på köpet”, skriver snart 35-åriga Josefin Walk Stenman på sin Facebook-sida.

Enligt tidningen Åland, som var först med nyheten, kommer tvåbarnsmamman Josefin Walk Stenman ursprungligen från Dalsbruk och flyttade till Åland tillsammans med sin familj 2021 efter att ha bott i Sverige i tio år.

”Det känns väldigt spännande. Nu får man se vart det här leder, förhoppningen är att få uppträda mer på Åland”, säger Walk Stenman till tidningen Åland och berättar att hon ”älskar att sjunga” och ”alltid haft artistdrömmar”.

The Voice of Finland är förinspelat och enligt reglerna får deltagarna inte berätta någonting om programmet på förhand, inte ens vilken låt de uppträder med.

The Voice-avsnittet som Josefin Walk Stenman medverkar i visas i kväll fredag klockan 20.00 på Nelonen.