DELA

Viking Line fick pris på stor resegala

Viking Line valdes på torsdagen till årets bästa rederi på Grand Travel Award-galan på Grand Hotel i Stockholm. Det nya flaggskeppet m/s Viking Grace och rederiets satsning på miljö och kvalitet var bidragande faktorer till att rederiet tog hem priset.
Priset delades ut med följande motivering: ”Lanseringen av världens första naturgasdrivna passagerarfärja Viking Grace ger denna stabila aktör ett lyft – både miljö- och konceptmässigt”.
– Vi är mycket glada och stolta över denna prestigefyllda utmärkelse. Vi har satsat stort och målmedvetet på både miljö, kvalitet och service. Detta är ett kvitto på att vi har lyckats. Intresset för Viking Grace har överträffat alla våra förväntningar, säger Peter Hellgren, vd för Viking Line Skandinavien.
Grand Travel Award är ett branschpris till rese- och turistnäringens duktigaste aktörer, där vinnarna röstas fram av närmare 1.200 personer inom resebranschen. Evenemanget grundades av Travel News 1993. I år var det den tjugoförsta gången som galan anordnades. (fq)