DELA

Ung man föll i havet från Galaxy

En ung man föll i havet från Silja Lines kryssningsfartyg Galaxy i lördags i Åbolands skärgård, rapporterar Åbo Underrättelser.

Utgående från inspelningar från fartygets övervakningskameror vet man att mannen fallit överbord cirka klockan 5 på lördagsmorgonen. Mannen är fortfarande försvunnen och polisen i Sydvästra Finland har tagit över fallet. Inget brott misstänks och polisen kommer inte att informera ytterligare om ärendet.

– Vi vet inte så mycket om fallet, det är nu polisen som har hand om det. Vi fick reda på händelsen 12 timmar efter att mannen föll överbord, därför inledde vi ingen efterspaning. Det är ovanligt att vi inte får reda på sådant här genast. Området hade väldigt livligt med trafik och han skulle antagligen ha hittats av någon förbipasserande båt om han var vid liv, säger Niklas Guseff från sjöbevakningen. till Nya Åland. (vk)

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp