DELA

Misshandel i Jomala i fredags

I Jomala inträffade på fredagskvällen ett misshandelsfall där en ung man blev misshandlad med slag och sparkar på en parkeringsplats. Händelsen anmäldes akut till polisen som ryckte ut. Enligt ett pressmeddelande på måndag eftermiddag lyckades man påträffa gärningsmannen som lämnat platsen och som nu är misstänkt för misshandel. Polisen har inlett en förundersökning gällande ärendet.

I helgen övervakade man också ”allmän ordning ordning och säkerhet samt trafiken” i flera kommuner, bland annat Mariehamn, Jomala och och Godby i Finström.

”Vid övervakningen av trafiken har 12 bilförare erhållit böter för trafikförseelser eller äventyrande av trafiksäkerheten som berör fordonens skick, körsätt eller hastighetsöverträdelser. Övervakningen är en del av glesbygdsövervakningen som är polisens pågående övervakningstema”, meddelar man vidare.

Polisen uppmanar bilförare att köra försiktigt – vägarna är snöiga och halka råder. (mh)

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp