DELA

Mångsidigt nytt taxibolag

Kalmarnäs taxi har registrerats som nytt bolag i Jomala av Marius Ionut Moldoveanu.
Inom bolaget kan bedrivas taxirörelse, byggnadsarbete, restaurang, tolknings- och översättningsbyrå, städarbete, trädgårdsskötsel, försäljning, djurskötsel och biltvättning.
Andra bolag som nyligen registrerats:
BM mat ab har registrerats som bolag i Jomala av Björn Moliis. Aktiekapitalet är 2.500 euro och inom bolaget ska bedrivas restaurang-, bar- och cateringsverksamhet.
Alandia Shipping Agency ab ltd har registrerats som nytt företag i Jomala. Styrelseordförande är Karl Ove Eriksson. Aktiekapitalet är 2.500 euro och inom bolaget ska bedrivas skeppsmäkleri och agenturrörelse.
Andreas el har registrerats som nytt företag i Mariehamn av Harry Andreas Ahlqvist. Inom företaget ska bedrivas elinstallation och service samt försäljning av produkter och tjänster.
Fastighets ab Kungsöbacken har registrerats som nytt bolag i Jomala. Inom bolaget ska bedrivas all laglig verksamhet och aktiekapitalet är på 2.500 euro.
Finnholma Turism har registrerats som nytt öppet bolag i Föglö. Bolagets verksamhetsområde är camping, kafé och uthyrningsverksamhet inom turismbranschen. Vd är Kent Ove Eriksson. (ab)