DELA

Fyra nya i Pafs ledningsgrupp

Paf utökar antalet medlemmar i sin ledningsgrupp från 7 till 10, vilket i praktiken innebär att fyra nya personer tar plats i ledningen. Det berättar kommunikationsdirektör Anders Sims i ett pressmeddelande.
Anders Wiklund, direktör för internetspelen, lämnar som bekant Paf och ledningsgruppen för att bli vd på Optinova. Nya i ledningsgruppen är chefsjuristen Sara Eriksson, spelansvarschefen Daniela Johansson samt Andreas Perjus och Tuomas Bergström som bland annat bidrar med teknisk kompetens.
Sedan tidigare består ledningsgruppen av vd Anders Ingves, vice vd och personaldirektör Johanna Backholm, kommunikationsdirektör Anders Sims, marknadsdirektör Stefan Rumander, direktör för land- och fartygsverksamheten Jukka Nikula samt finansdirektör Johan Rothberg.
Ansvarstagandet genomsyrar sedan tidigare organisationen och nu höjs ambitionerna på området ytterligare, sägs i pressmeddelandet.
– Jag skulle tro att vi är det första spelbolaget i världen som lyfter upp spelansvarsrollen på den här nivån. För oss är det inget konstigt, men jag tror att många i branschen kommer att höja på ögonbrynen när det nu blir tydligare hur ansvarsbiten är prioriterad i våra affärsbeslut, säger Anders Sims. (ml)