DELA

Freja-insamling till Pusselfamiljen

Freja, Lions Club Ålands damklubb, har beslutat att samla in pengar till föreningen Pusselfamiljen.
Liksom övriga Lionsklubbar, jobbar LC Åland Freja med att samla in pengar genom olika aktiviteter. Alla pengar som samlas in går oavkortat till hjälpbehövande.
– LC Freja har beslutat att i första hand hjälpa kvinnor, barn och familjer på Åland, skriver damklubben i ett pressmeddelande.
Freja firar i år sitt 10-års jubileum, och med anledning av jubileet har klubben beslutat att insamlingen går till Pusselfamiljens projekt att bland annat besöka Naturhistoriska museet i Stockholm. Pusselfamiljen är en förening som jobbar för barn och föräldrar som inte lever i en så kallad ”kärnfamilj”.
– LC Åland Freja anser att Pusselfamiljen gör ett värdefullt arbete genom att erbjuda föräldrar, framför allt ensamstående, hjälp och avlastning på olika sätt. Pusselfamiljen arbetar för att förgylla vardagen med aktiviteter och upplevelser som inte annars skulle vara möjliga.
Föreningen håller en jubileumsfest nu på lördag och vill i stället för gåvor gärna ha en inbetalning till klubbens jubileumsfond, ÅAB 660100-4378220. (uw)