DELA

Bilist flydde platsen efter påbackning

En personbil körde på en mopedist vid bensinstationen Shell Select i Mariehamn på lördagkväll 19.7. Klockan var 19.45 en okänd bilist backade på mopedisten. Bilisten lämnade platsen utan att kolla hur det gått för mopedisten. Mopedisten fick lindriga personskador i olyckan. Polisen vet inte ifall mopedisten fördes till sjukhus.
En personbil körde i diket på Södersundavägen natten till söndag. Ett vittne anmälde att personbilen låg i diket klockan 03.45, men att det inte fanns någon i bilen. Hundpolisen spårade efter bilisten, men ingen gärningsman hittades. Bilens kaross skadades i utkörningen. Polisen utreder händelsen.
En bilist körde in i en personbil på Lemlandsvägen på fredag 18.7. Bilisten hann inte stanna i tid utan körde på den framför varande bilen i en korsning intill Nabben. Båda bilar fick plåtskador, men ingen person skadades i olyckan. Enligt polisens pressmeddelande var båda bilister i skick att köra då olyckan inträffade. Polisen utreder fallet som äventyrande av trafiksäkerheten. (ag)