DELA

Åland Konferens med affärstidningar

I Ålands turistförbunds serie utskick är det nu Åland Konferens som är aktuell. Upplagan är 63.000 och finns på svenska och finska.
– Åland Konferens 2007 distribueras i huvudsak som bilaga i Dagens Industri i Sverige och Kauppalehtis Optio i Finland. Dessutom delar Ålands Turistförbund ut en viss del på mässor och till pressen. Broschyren kan även laddas ner på www.visitaland.com som PDF, berättas i ett pressmeddelande, som fortsätter:
”Syftet med Konferens-bilagan är att väcka intresse bland läsarna genom att visa det stora utbud Åland har för möten och konferenser. Vi har ett otroligt brett utbud av kringaktiviteter som gör Åland till en attraktiv och speciell mötesdestination. Dessutom har vi läget mitt emellan Sverige och Finland, vilket gör att Åland till den perfekta mötesplatsen för nordiska företag.”
– Konferensbilagan skiljer sig från förra årets i och med att den i år följer samma koncept som de övriga bilagorna. Den självklara nyheten är Alandica Kultur & Kongress som vi redan börjat lyfta fram, eftersom stora konferenser ofta bokas en lång tid i förväg säger Maria Viktorsson, vid Ålands Turistförbund.