DELA

The Rewinds spelar på Park

Park satsar på liveband i höst och fram till nyår uppträder både lokala och svenska grupper på barens scen.
Åländska The Rewinds är först ut på lördag, och under kvällen gästas bandet av Emelie Westerlund som Nöje berättade om förra veckan. Westerlund är aktuell med sina succéklipp på Facebook där hon sjunger och spelar kända låtar.
The Rewinds består av Carl Holm, Leif Roberts, Bengt Roberts och Örjan Sjöström och är ett band som spelar glad partyrock från 80-talet fram till nutid.
Förutom spelningen på lördag bjuder Park även på underhållning i kväll. Då spelar trubaduren Malin Artz i baren.
På Arken blir det också liveunderhållning i helgen. På lördag spelar Conny Henrix upp till Skördefestdans från klockan 22.00 i festvåningen. DJ IBZ underhåller i nattklubben både fredag och lördag.
Skördedans är det också på Breidablick i Finström på lördag kl. 20. Då till tonerna av Högtryck.
På Viking Lines Rosella satsar man på tre åländska danskryssningar i höst. I kväll ordnas den första då fartyget avgår från Mariehamn 18.30. Soundway och Greta Sundström står för underhållningen.

Ung bluesrock på Dinos
På Dinos uppträder Angstbadan Blues Trio på lördag. Bandet består av ålänningen Filip Karlström på sång och gitarr och hans svenska kollegor Magnus Göransson på bas och Tobias Gustafsson på trummor.
– Ett band som figurerat flitigt i den åländska musiksommaren men som nu gör Dinos-premiär, säger bandbokaren Björn ”Grulle” Eklund.
Angstbadan Blues Trio bildades våren 2014 då medlemmarna studerade musik vid Sjöviks Folkhögskola. De spelar enligt ett pressmeddelande ”ung bluesrock värdig barerna längs 6th Street i Austin och Beale Street i Memphis”. (ml)