DELA

After work och Mordhundarna

Med start i morgon satsar Indigo på after work varje fredag. För morgondagens musik står DJ Totte.
Dinos gästas på lördag av Mordhundarna.
Han finns på plats från klockan 17 för att spela skivor.
– Vi kommer att ha olika uppträdanden och lite andra hyss framöver. Har ni önskemål om något gällande vår after work får ni gärna höra av er och ge förslag på hur vi kan bli bättre. Då det blir sommar och vi öppnar vår terrass har vi uppehåll men kör igång till hösten igen, skriver Indigo i ett pressmeddelande.


Pop-punk
På lördag är det Dinospremiär för ett rätt så nytt inslag på den åländska musikhimlen. Bandet Mordhundarna gjorde sin första spelning på Bio Savoy förra hösten.
I spetsen återfinns Nicklas Lantz på sång och gitarr och Mordhundarna spelar i första hand text och musik skriven av Lantz.
– Men meningen är att Mordhundarna ska fungera som ett band, inte som en soloartist med komp, skriver bandet på sin Facebook-sida.
Cim Dahlblom från Smuck Wagon och insomnade Buck Tramp återfinns på bas. Olle Sjöstrand, som spelat i bland annat Limelight på 1980-talet, sitter bakom trummorna.
Mordhundarna bjuder, enligt ett pressmeddelande, på pop-punk med svenska texter och går på scenen 00.30 på lördag.
– Alltid kul med nya åländska band som kör eget material och inte bara hårdrockscovers, säger bandbokaren Björn ”Grulle” Eklund.
I Arkens nattklubb är det DJ IBZ som står för musiken på fredag och lördag från klockan 22. (ak)