DELA
Foto: Pressbild<07_Bildrubrik>ANGÖR MARIEHAMN Micke Ahlgrens spelar på både Birka Stockholm och Viking Cinderella i januari innan de stiger i land i Mariehamn den 6 februari och uppträder på Lions dansgala.

Lions dansgala utan Sten & Stanley

Det är kanske orättvist mot ersättarna, men att Sten & Stanley INTE spelar på Lions dansgala känns som den viktigaste nyheten.
Lions presenterade i går programmet för sin traditionella välgörenhetsdansgala, som alltid genomförs den första lördagen i februari. I år är det 26:e gången.

Det som inte är traditionellt är att Sten & Stanley inte är dragplåster.

– Någon kanske undrar vart Sten & Stanley tagit vägen. På grund av yttre omständigheter har S & S hamnat att planera om sitt turnerande för våren. Sten & Stanley fortsätter dock spela dansmusik och kan mycket väl dyka upp på våra framtida dansgalor igen, säger dansgeneralen Anders Boström i ett pressmeddelande.

Den 6 februari bli det non-stop dans på Arkipelag från klockan 21.00 till 02.30 till tonerna av kända dansbandet Micke Ahlgrens från Sverige tillsammans med det åländska Högtryck. I lobbyn uppträder Hub Caps.

Micke Ahlgrens har hållit på sedan 1990 och gör 140 spelningar varje år.

Hub Caps bildades år 2000 av Ricky James och Johnny Valentine som, enligt bandets hemsida, båda har en sällsynt passion för 50-tals musik i alla möjliga former.

– För Lions Club Mariehamn är den traditionsenliga dansgalan otroligt värdefull. LC Mariehamn samlar genom olika projekt in pengar till behövande mäniskor, både på det lokala planet och internationellt, säger Anders Boström.

Läs mer i papperstidningen eller E-Nyan!