DELA

kulturnotiserTobbe trollkarl
kommer till Godby
och Ålands indrottscenter och bjuder på femiljeunderhållning lördagen den 23 januari.
– Tobbe Trollkarl är en av Sveriges i särklass mest bokade barn- och familjeunderhållare. Efter många år med barnprogram i TV4 och över 250.000 sålda exemplar av ”Tobbes Trollerilåda” så är Tobbe en Joe Labero för dom små, säger idrottscentrets verksamhetschef John Holmberg.
– Högt tempo, galen humor och mycket musik är ledorden och de vuxna får skratta lika mycket som de små, tillägger Holmberg som menar att Tobbe Trollkarl passar väl in i idrottscentrets koncept för att skapa trivsel både för både stora och små.
Tobbe Trollkarl (Tobias Blom) är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer som programledare, reporter eller gäst i olika program.
Biljetter till föreställningen i Godby släpps i början av december.”Tvättäkta
återvinning”
är namnet på en utställning som Hannele Ögård-Forsman håller i Föglö bibliotek med vernissage i kväll, torsdagen den 5 november, kl 18-21. Utställningen som pågår till den 15 januari kan ses under bibliotekets öppettider.
Onsdagen den 11 november kl 19.00 får Föglö bibliotek också besök av Leo Löthman som berättar om om sitt författarskap och den nya romanen ”Odjur”. .Pär Stenbäck,
tidigare partiledare
i Sfp och utrikesminister, samt numera styrelseldamot i Ålands fredsinstitut, kommer till Åland i dag, torsdag. Kl 10 kommer Stenbäck att signera sin nyutkomna memoarbok ”Kriser och katastrofer” på Lisco bokhandel, berättar fredsinstitutet i ett pressmeddelande.