DELA

WebKopia av insMess

Ni som ridit ner till vårt bygge i Gölby! Fortsätt gärna men sparka bort skiten från vägen efter er. 0457.

Har du provkörit rambler sexan gulmar? DKV.

Tack Karin för ditt otroligt fina och inträngande porträtt av Ahmad Shafiei! Det var så vackert skrivet att jag grät en liten skvätt. Tack också till Ahmad själv, du verkar vara en modig och bra människa. Det är bra att det finns människor som du. 040.

Lördagen den 14april ca kl 21.00-23.00. J—-gt taskigt av dig som snodde mitt enda fordon jag får framföra, från Pub Ettans bakdörr/innergård. Jag är nämligen epileptiker och DBS’cykelskrotet är mitt transportmedel till och från jobbet! Detta betyder nu för mig onödiga kostnader till och från jobbet! Polisen har fått in anmälan om detta. Lämna min skrothög tillbaka från den plats den togs och anmälan tas bort. Mvh. Cykelägaren!

I söndag i går kl tjugo i fyra vid Gölbykorsningen. Jag vill be så mycket om ursäkt att du vita opel måsta tvärnita. Vet inte vad jag tänkt på. Fiestan.

Hej, vad gör du? 040.

Till 2kjk eller vad du nu hette. Världens bästa eller mest effektiva vapen är George Bush’s hjärna. Om svenskarna hade såna kunde du stoppa din stg 7.62 där solen inte skiner. IRIVER.

Undrar två saker: varför hackar alltid Jack på Barbro Sundback (missnöjd borgare?)! Det andra är, hur ser något ut som är sköldpaddsfärgat? 050.

Tack Ellinore Kullenberg, riktiga manniskor som talar om sina liv och minnen vill vi ha. Harmonica-älskare.

Städa bort de fallfärdiga sjöbodarna i Ämnäs. Tack. 0457.

Grelsby sjukhus: omstrukturering? Se vad ni satte igång, vi är flera som slutar men ni är säkert nöjda nu. 040.
Tack för komplimangen du som delade ut Nyan-tidningar på lördagen. Vi ser faktiskt ut så här till vardags. ”Möhipporna”.

Hurra, Nyan kom först till Hellmansgränd! Hon som tävlar med sin mor.

Åland lär vara enda platsen i EU där man följer hygienlagarna. Mariehamns stad gör inte så eftersom daghemmet Flaggskeppet fortsättningsvis har sina livsmedelslådor oskyddade och i lördags kl 11.07 satt en kråka på de omkullvälta lådorna. Likaså har flera butiker och matserveringar sina lådor oskyddade. 040.

Hur svårt kan det vara att kontakta utdelaren och berätta för honom/henne vilka som ska ha tidning? Muppar! 040.

Krysset och 3 sudoku på en och samma dag. Stressigt. Ber hövligast återgå till gamla systemet. Bättre att få hjärngymnastik i små doser. Thea S.

Heja skärgårdsutvecklarn! Bra tänkt om EU! Men finns det några idéer kvar? Skärgårdsbo.
Svart skinnjacka försvunnen på Arken under påskhelgen. Sim-kort och viktigt passerkort i innerfickan. Hittelön! 0457 382 86 68.

Till…”en som känner sig träffad”. Är det mig du menar som du kallar smultronet? ”Rock”.

Är den snygga tjejen på Skärgårdssmak singel? 040.

900 skott i minuten, vad har du för del som fattas i huvudet. 0457.
Utan morgontidning vid morgonkaffet när gamlan har blandat sej i, morgon vid tio, då förmiddag, morgon vid fem-tiden, då har Nyan varit har här. 0457.

Ett jättestort tack till min räddare Joakim som tog ner mig ifrån ett träd nästan mitt i natten. Du är guld värd. Tackar gör Mollan och ägare.

Wow vem var du den mörka killen som körde stadsbussen i torsdags! Singel? 0457.

Sökte nummer till Marko Mäki. Blev så ledsen och arg när jag läste artikeln. Alltså vill samhället att människor som är unga, friska och arbetsföra att de ska bli ”sjuka”!? Hjälp honom, stöd honom, så får vi alla riktig arbetskraft igen! De som inte förstår har fått för ”lite”…..! All medkänsla! 040.

Heja Alko. Kan ni översätta Valdemars baksida av etiketten på flaskan. Skulle vara skoj att veta. 0457.

Rondell-experten. Och du borde lära dig skriva rätt. He he. 0457.
”Birkaseniorerna r.f”! Pensionerade hamnvakter, då? Som i alla tänkbara väder tagit emot Birkas båtar. 0457.

Blonda Pafcasino tjejen är ju så söt så man går av. Synd att hon ej är singel. 040.

Hur är det möjligt att först sjukanmäla sig och sedan uppträda berusad på stan utan att arbetsgivaren gör något. Arbetsgivaren har väl också ett ansvar, till exempel erbjuda vård, då detta uppenbart behövs. ”Undrande”.

Hoppas ni i dom röda och svarta CRX:arna i Jomala har änglavakt, för med den farten och de omkörningarna ni gör kommer det inte ta länge innan det händer nåt, hoppas bara ingen annan kommer ivägen…! 0457.