DELA

WebKopia av insMess

Det är säkert någon som saknar sin svarta Classic telle damcykel som står i skogen vid lekparken mellan Dalbo och Bergshöjden. 0457.

Lisette, på Dino, du är bara jättesöt, varje gång jag ser dej, frestas jag att komma fram, säga hej och kyssa dej, 2-3 minuter, eller så där, hoppas att jag faller i din smak och att du förlåter ett sådant övergrepp för att du är så vacker att jag har blivit helt knäpp. Din beundrare.

Tack Magnussons och Nickinens, vad samhället älskar er. Mvh Cederberg med familj. Ni måste vara ute och plocka en barnfamilj som gör allt för att fungera. Tack.

Fakta som att på Åland finns en av världens två ? bevarade, äkta piratflaggor. Hålls till synes nästan hemligt. Turistförbundet/sjöfartsmuseet . Gör en marknadsföringsgrej för Åland av detta. Mvh. M. Erickson.

Förut när jag kom körande med väg 1 in mot Mariehamn över Svibybron låg det en gammal eka och en fin strandlinje på vänster sida om vägen nu är det en rad med fula sprängstenar. Ska det se ut så? Mvh ”Hot rod och vacker naturentusiast”.

Jag visste väl att IFFK Finström skulle glädja en fotbollstok som jag. Bara att se text tv fin sid 253 .Honka 5 ÅU 0. Det är vackert väder i dag. KE HUD FLE.

Borttappad plånbok på Arken på lördagen! Snälla hör av er om den finns någonstans 040 741 57 03! Tack.

Hej du söta kille på Doktorsvägen…i randig tröja. Skulle gärna dansat med dej i lördags på Arken, men blyg som man är så åkte jag hem ensam. Kram från Hemlig beundrare.

Hej, jag väntar fortfarande på att min hjälm ska komma tillbaks till Lötö busskur. Vet nån någonting kontakta tidningen! 040.

Nu förstår jag idéen med fotboll! Det ser ju kul ut på Edsviks bild i lördagens Nyan! 0457.

Sol vind och vatten är det det man ska leva för? Det är livsviktiga ting jo. Men kärleken är nog bland de viktigaste ååå,” var finner man den. 0457.

För att syresätta vatten behövs endast en pump som via luften återbördar vattnet till till exempel sjön .Var är problemet? Wd.
Skribbalägret var som ett fångläger. Besvikna ungdomar.

Oj oj vilken fart på hon yngre mörkhåriga i kassan längst bort på Mattssons lite före 16, snacka om service! Söt är hon med. 0457.

Vilken bonde är det som sprider plast i stället för dynga i Norrboda Lumparland? Skärp dej och städa upp, det srr för jäkligt ut. Naturbarnet.

Är det någon som tänkt på att IFK har spelat 5 ligamatcher i rad utan att släppt in något mål, det är väl inte dåligt. 040.

Lyssnar på trädgårds i radio Vega. Varför alla dessa va heter de och de där och ännu och alla upprepningar av ord? W.

Tack Inga Heller för ditt kåseri i torsdags. Det påminde mig om pustarna av smultrondoft som mötte en när man cyklade uppför gamla Svinryggen. 0457.

På Åland heter det VVS- och sanitetstekniker, i Sverige heter det rörinstallatör. 040.

Alla som köra nya bilar har råd att betala bilskatt. I synnerhet alla ägare till dessa nya stora ”tittavadjagharmycketpengar” bilar! Däremot ska jag slippa som kör min gammla trotjänare! Så det så! 050.

Vad är det för ny avloppslag som börjar gälla i januari -08? Vad blir förbjudet och vad ska man ha istället? 0457.

Hur kan polisen har alko-kontroll en halvtimme före alko öppnar. Mitt i dagen är bättre. Men? 0457.

Du, som tänkt uppvakta mej, tänk istället på Lungskadeföreningen! Är bortrest! Mvh! Ebbe.

Fy skäms på er sockenbor i Brändö som inte orkar ställa upp och fara på dans till Gullvivan när det en gång ordnas. 040.

Bra, duktigt, Uffe G! Du gör det som för många av oss andra inte blir mer än en tanke. 040.

Varför är alla Getabor så snälla och söta. Mvh Brudarna.

Vi vill att tbe från kumlinge spelar nån dag på rockoff! 😀 ;D. 0457.

Heder åt Danka i JIK för den ärliga infon om problemen i klubben i fredagens Nyan. Det är mycket ovanligt inom idrotten att man ger fullständig information utan att försöka dölja sanningen. Idrottsvän.

Heja IFK! Nu måst ni lägge om träningen. Tjurrusningar och armhävningar gör ni måndagar på gym. Nu börjar ni bara träna anfalls- och fasta situationer. Halva laget motståndare och andra präntar in passningarna tills dom sitter. Lägg upp tiotals frisparksalternativ. Jag beundrar nuvarande tränarens svada i radion och hans strategiska tänkande men han måste få hjälp med det här. Bollkalle från Sund.

Hej bmw ÅLS 139. Fredag eftermiddag kl 16.00 såg jag att en finsk bil backa in i din bil. Blev det några skador, kan du kontakta mig, Nyan har numret. Mvh Jeanette.

Svenskar vet tydligen inte vilka gator är enkelriktade i stan.. Dom kan ju inte ens köra för fem cent. Kom hit när ni vet vad vägskyltarna menar… En förbannad ålänning i en röd ford!

En stor majblomma vill jag ge posten på Brändö som alltid ställer upp och kör ut mina paket och ibland mediciner. Tack ifrån Krångel Maja.
Vem var du med röd tröja som stod utanför Roma pizzeria fredagen den 27 vid halv 4 tiden? Du var heeeet!! Tjejen som skrek.

Dennis! Byz till Rockoff? 🙂 040.

Hej! Du tjej som försöker bjuda hem min kille Jens på middag då jag är borta, sluta med det! Jens tjej!

I alla fall inte syrrans Conny Jansson, han är väldigt upptagen och definitivt inte singel. Du får hitta nån annan. 0457.

Toyota är kvalite. Dom fixar besiktningarna bäst. 040.

Hörde på radion att ÅHS har svårt att få sommarvikarier. Det är rätt åt er! Som ni behandlar personalen. Ingen som helst personalpolitik. De ni lyckats lura kommer inte fler gånger. 0457.

Grattis Jalle på 50-årsdagen. Hälsningar Hjördis och Kalle.

Vad är det för idé med ett självständigt Åland om vattenytan stiger ca: 7 m inom ett antal år. Lägg ner nu pallervantar innan ni drunknar! Mvh ”Grynnan”.

Grattis Jessica på födelsedagen 29/4. Hälsningar Mor och Far och Emma.

Bra synpunkter om ÅHS av Katrin S! En som söker vårdjobb utomlands för att få bättre arbetsvillkor och rättvis lön.