Här har vi samlat alla kandidaters insändare. Du kan filtrera insändarna genom att välja i kategorierna nedan.


Vi har inte partipiskan

Emedan undertecknad i dag deltagit i en pressträff och anmält mitt stora intresse för åländsk politik i Åländsk demokrati vill jag berätta för väljarna att partiet har mycket högt till tak samtidigt som kandidaterna har en enorm bredd på kunskap och erfarenhet.

Vi ska jobba för skärgården, vården, pensionärerna, ungdomarna, sjömännen, samt hela Åland. Vi har inte den partipiskan som piskar de andra partiernas ryggar blodiga och vi kan inte heller sättas in i något fack som mången av ren okunskap gjort under flera år.

Är själv chaufför i in- och utrikestrafik med både buss och långtradare och med den kunskapen ska jag ge mitt stöd till de verksamma inom yrkestrafik samt tips oxå till andra i trafiken. Skärgårdstrafik med färjor och tidtabeller kräver och ska få nytänkande genom flera av partiets kandidater.

Pensionärer blir vi alla om vi får leva tillräckligt länge och dessas ärenden ska vi jobba för och se till att inte åldersmobbning ska förekomma. Alla ska kunna känna att Ni har stöd av oss.

KURRE I JURMO

LAGTINGSKANDIDAT FÖR ÅLÄNDSK DEMOKRATI