DELA

Vem delar mina intressen?

Jag är en kvinna, 60 plus, som tycker livet blev allt för mycket lidande, på grund av mobbning, där bland annat tre elaka missunnsamma kvinnor svurit förbannelse över mitt liv och över en helt orättvis behandling i min barndom.

Sådant sätter mycket djupa spår och sår hos en människa kontra människor.

Mitt yrkesliv är slut, där jag också på sistone gick i nästan 20 år till arbetsförmedlingen.

Dessutom var jag ensam mor, det var problem till och från med barnet. Har ej några barnbarn. Vänner har jag men de är alla gifta, och har ofta nog med sitt och för det mesta är det jag som tar kontakt och ringer.

Jag är i alla fall glad över att jag fick jobba medan det var någorlunda ”normalt” och att vi kunde till och med ha roligt på jobbet tillsammans på 70-talet.

Särskilt 3 år i mitt liv har betytt mycket och jag har 13 album med fina foton.

Jag har fina sunda intressen såsom handarbete, utearbete, bildkonst, harmonisk musik på mitt instrument, motion, katter, mitt livs noveller och en resa åtminstone varje sommar. Jag har uppoffrat mig mycket, fått lära mig att sätta värde på de små detaljerna och glädjeämnena i livet, som egentligen är stora saker. För jag har aldrig förstått mig på människor som är så elaka. Jag blir glad när det går bra för någon människa, för det ligger i mitt hela intresse att visa vänlighet och behandla alla lika, men jag har för lite att göra tycker jag.

Vad hjälper det att man har fina intressen för intressena hjälper bara till en viss del. Jag har hela tiden helhjärtat önskat att jag skulle kunna dela dem med en nära vän. Delad glädje är ju alltid dubbel glädje!

Jag är en mångsidig människa och har så mycket att ge.

Så inte är väl mitt liv slut redan? Du som förstår mig är och är seriös, har varit med om liknande saker, samt delar mina intressen är välkommen att höra av sig till mig. Mitt telefonnummer är 0406595688.

Ann-Marie Pettersson